torstai 18. helmikuuta 2016

NUTELLA CHEESECAKE

Heippa! 
Huomenna alkaa pitkään ja hartaasti odotettu hiihtoloma! Ja hiihtoloman kunniaksi julkaisen aivan älyttömän herkullisen kakun ohjeen - nimittäin nutella juustokakun reseptin. Oon aina kuvitellut, että juustokakku olisi ihan älyttömän vaikea tehdä, mutta se on oikeastaan älyttömän helppo resepti. Tämä kakku oli myös tosi hyvää, että se katosi meillä muutamassa päivässä. Kannattaa kokeilla! :-)

Nutella juustokakkuNutella juustokakku

YOU NEED
1 - 2 pakettia Dominokeksejä
80g voita

130g valkosuklaata
400g tuorejuustoa (Philadelphia)
2kpl munia
150g ranskankermaa
100g nutellaa

YOU NEED TO DO
Aivan ensimmäisenä ota ranskankerma, tuorejuusto ja munat ennen leipomista huoneenlämpöön. Aloita valmistamalla pohja eli sulata voi ja murskaa keksit (esim. pakastepussin ja kaulimen avulla). Yhdistä sulatettu voi ja keksimurska, painele seos leivinparilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja laita vuoka kylmään. 
Tässä vaiheessa laita uuni lämpeämään 150 asteeseen. Sulata valkosuklaa varovasti ja anna sen jäähtyä vähän aikaa. Sekoita tuorejuusto pehmeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon. Lopuksi lisää  joukkoon valkosuklaa ja ranskankerma samalla käännellen.
Kaada täyte pohjan päälle. Pehmennä nutellaa hieman mikrossa ja tiputtele sitä reilun ruokalusikallisen kokoisia nokareita kakun pinnalle. Vedä veitsellä nokareiden halki pysty- ja vaakasuuntiin niin, että pinnalle muodostuu kuvissa näkyviä pyörteitä. 
Paista juustokakkua uunissa n. 45 minuutin ajan tai kunnes täyte näyttää hyytyneeltä reunoilta ja hyllyvältä keskeltä. Avaa uunin luukku hetkeksi, jotta kosteus poistuu, laita luukku takaisin kiinni ja sammuta uuni. Anna kakun olla samutetussa uunissa n. tunnin ajan. 
Laita kakku jääkaappiin yön ajaksi ja tarjoile seuraavana päivänä. :-)

Nutella juustokakkuNutella juustokakku

Mitäs piditte tästä reseptistä? 

4 kommenttia:

  1. Oi apua miten ihana resepti, tätä on kyllä pakko kokeilla! :) Näyttää ihan superherkulliselta! Kiitos kun jaoit!

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihan älyttömän hyvältä, tätä täytyy kokeilla! ♥

    VastaaPoista